Fiber 2

Zitius (bolaget som bygger ut fibernätet på Selaön) har skickat ut följande e-mail:

”Hej,

Vi är oerhört glada för det stora intresset för fiber på Selaön. Det stora intresset och engagemanget har gjort att vi som bekant har tagit beslut om byggnation för samtliga områden vi har i vårt underlag för Selaön.

I samband med byggnationen så har vi uppmärksammat att fler på Selaön har visat intresse, men missat chansen att beställa. För att möta upp detta intresse har vi valt att komma ut på plats för att hjälpa till och besvara era frågor om fiber.

Vi har idag flera representanter från Telia och Zitius som är ute på Selaön och visar sin närvaro, samt knackar på hos er som inte fullföljt en beställning för att se över om det finns några frågetecken som de kan hjälpa till att reda ut. Våra representanter är alltid klädda i kläder från Telia och Zitius och ska alltid kunna visa upp en ett giltigt ID-kort som visar på autenticitet.

Det är oerhört viktigt att ni på Selaön kan känna en trygghet i vilka som knackar på era dörrar eller eventuellt slår er ett telefonsamtal. Det är som sagt våra representanter som vill säkerställa att ingen missar chansen till att få fiber när vi ändå är ute och gräver.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta våra fiberrådgivare på telefonnummer
020-11 85 00 eller på oppenfiber-landsbygd@teliacompany.com.

 Med vänliga hälsningar
Zitius”